Tema: Re: bulviniai blynai
Autorius: Ignas
Data: 2009-12-15 17:40:34
kaip teisingai pastebeja, pora valandu, ibo tikras gurmanas, noredamas staigiai ka nors suvalgyt, niekada nepuls taip zemai, kad tiesiog issivirtu kelis keusus ar koki sumustini pasiadrytu. Turi but receptas, turi but procesas, nes tai - valgymo dalis, o skubant gausim skrandzio opa, tai viskas minimum turi trukti 3 val, o dar po visko - taure vyno, apmastant ar aptariant ka tik suvalgyto mitalo savybes

"DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message news:hg7ars$av7$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu taip, turbūt visi čia turi pakankamai laiko kasdien gaminti naminį maistą, ir gink dieve nesuvalgo jokio pusfabrikačio. Nors ir kaip išalkę, neužkąs nieko greitai paruošiamo, o stovės prie puodų porą valandų.
> 
> "Contax" <solo@zonz.lt> wrote in message news:hg61bj$gio$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na, tą sutaupytą laiką galima paskui prarast, besivoliojant ligoninės 
>> palatoj su kokiu skrandžio ar kasos vėžiu.
>> 
>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> rase
>>> news:hg5prp$5lf$1@trimpas.omnitel.net:
>>>
>>>> Kartais nera laiko, o valgyt norisi.
>>>>
>> 
>>