Tema: Re: indukcines temperatura
Autorius: tomasz
Data: 2009-11-02 14:30:02
acetilenini autogena!

t.

"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:hcmg3p$pof$1@trimpas.omnitel.net...
> cheliabinsko gurmanai rekomenduoja kepimui naudoti kempa!
>
>
> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:hcmb99$hcp$1@trimpas.omnitel.net...
>> kuo geriau bus ikaitintas spizius - tuo bus geriau.
>>
>> pas teva sode ant atviros ugnies iki baltumo ikaitinu - super.
>>
>> pacios mesos temperatura rezultate panasiai iki 200 sukasi. buna viduj 
>> minkstute ir sultinga.
>>
>> ant dabartines kaitlentes tik sultis mesa paleidzia....
>>
>> norisi pasikeist arba i kaitrine arba i indukcine. ir niekur nerandu kiek 
>> indukcine gali iskaitint...
>>
>>
>> "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message 
>> news:hcer8t$m1i$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>>
>>>>
>>>> mitas yra, kad jautienos kepsnys indukcines kaitlentes ir spizines
>>>> keptuves atveju yra geriau nei spizine keptuve ant atviros ugnies.
>>>>
>>>
>>> Apibrezk - "geriau". Tipo kazkas teigia, kad sugeba mesa ant indukcines
>>> kaitlentes ikaitinti daugiau nei ant atviros ugnies, kai naudojama 
>>> spizine
>>> keptuve? IMHO gincas neturi prasmes. Tokios temepraturos vistiek speju 
>>> ant
>>> mesgalio pavirsiaus nevaiksto, o jeigu jau imti gryna teorija, tai 
>>> reiketu
>>> paziureti tos spizines keptuves Kurje ar kaip ten jinai vadinasi
>>> temperatura. Ar nebus kokie 350 - 400 laipsniu? Ash deja vsiukuose tik
>>> studentavau - gal ir nusisneku.
>>>
>
>