Tema: Re: avienos saslyko recepto
Autorius: 499
Data: 2009-10-07 21:19:18
realiai, laistymas butinas liesai mesai. jei kiaules shonine kepi, nereikia 
:)

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hahjb2$5a3$1@trimpas.omnitel.net...
>
> "Insane" <i@s.lt> wrote in message 
> news:hahgc6$vpb$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Gal kas zino koki gera patikrinta avienos saslyko recepta? Ka naudojas, 
>> jei naudojat..
>>
>> Teko nusipirkti avi,  tai ta proga palnuose pasidaryti saslyku, bet 
>> nesinoretu sugadinti :) Tai gal kas skaniai daro ir tuo paciu pasidalintu 
>> receptu...
>>
> Pietieciai sako,kad jei kepsite sasla is sviezios ka tik papjautos 
> avienos,tai jos marinavimui pilnai uztenka ja itrint zolelem ir siek tiek 
> palaikyt.O kad mesa nebutu sausa,ja kepant reikia istisai laistyti 
> vandenuku.
>
>
>
>