Tema: modern warfare 2 mini review
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-11-04 10:21:21
Dabar apemus tokia keista nuotaika, kai visas hype'as ishnykes, nes du didzhiausi shio sezono projektai jau pabandyti. Kai lygir turechiau dziaugtis, nes abu yra geresni nei pesimistishkai tikejausi, bet apie viska nuo pradzhiu.
Na ka, pradesim nuo modern warfare2. Jei atvirai, giliai shirdyje galvojau, kad modern warfare mane nuvils, po nelauktai geros pirmos dalies manau antra susirgs jaunesniojo brolio sindromu ir tiesiog susirengs visus spalvingiausius turimus darbuzheslius ir isivaizduos, kad atrodo grazhiai. Shiek tiek klydau. jaunesniojo brolio sindromas vis dar jauchiasi, jaunesnio ir visa galva trumpesnio:). Bet viskas kiek yra - yra padaryta tikrai labai labai profesionaliai nuo staro iki finisho. 
Zhaidima pradedam 5 metai nuo paskutines dalies. Plot'o nepasakosiu, nes jis yra ir na, tikrai pusetinas. Teks pabuvoti ir irake (o kaip gi:) ir amerkoj ir rusijoj ir brazilijos lushnynuose. Zhaidimas - nenutrukstanti adrenalino doze, ar tai butu close quaters combat'as lushnynu rajone (chia primygtinai rekomenduoju dual vielded uzi - super tinkantis ginklas), ar snaperio misijos rusijoj - kurios lyg ir matytos aname modernd warfare, bet kaipir visai naujos ir teikianchios begale satisfakcijos. Super inkorporuoti pasivazhinejimai valtimis, sniegamobiliais, malunsparniais ir humveis irake (shitas padarytas ish vis nerealiai... civiliai, "blogiechiai", alejos, skresgatviai, pro langus ir nuo stogu tave stebintys zhmones - ar jie civiliai ar jie kovotojai suzhinot gali praktishkai tik jiems paleidus i tave salve... bandysi nushienaut tiesiog - paaishkes, kad tai civilis, o civiliu juk mes nezhudom - restart...  brrr - uber!). Gera, tikrai gera grafika  ka infinity ward ishspaude ish senuko IW 4.0 yra kazhkas nerealaus - taip jis teturi native 600p rezoliucija, bet variklis optimizuotas nerealiai! Ypach didelis pliusas - infinity ward ishmete be galo respawninanchius bukus prieshus. Dabar prieshu kiekis baigtinis ir negana to, jie elgiasi zhymiai protingiau (na, kiek protingai gali elgtis scriptinti baisiniai AI kiekiai). Jie slepiasi uzh barikadu, keichia pozicijas, meto granatas ir pan. Vienu zhodzhiu to durno eilinio prieshu shienavimo nebebus. 
Pradedant zhaist busite perspeti, kad zhaidimas turi shokiruojanchiu vietu, ir ar norite jas praleisti. Turiu perspet, kad jei zhais jusu vaikai (tobish jei jums px visi reitingavimai ir galvojat, kad jus zhinot geriau uzh visus aplinkui:) siulyhiau tas vietas uzhdrausti. Yra tikrai tokiu disturbed vietu, kuriu vaikams nesiulychiau duot zhaist - o dar geriau - neduokit zhaist vaikams shis zhaidimas ne be reikalo turi PEGI 18+ reitinga. Tiesa pasakius jei esate jautri asaba tas vietas geriau praskipinkit. Ne ten nera kazhkas labai zhiauraus, nieks neplesho shirdzhiu... bet na... Ash jus perspejau:)
Kas dar labai nudzhiugino - labai, labai didelis ginklu pasirinkimas - uzhejes i viena chata.. nespoilinsiu.. ir rades praktishkai visa ginklu arsenala jauchiausi kaip per kaledas:). Prisizhiurejes discoverio, ash dabar mat zhinau, kad close quaters combat'e, ale kambariu valymas, nedideles erdves - geriausias pasirinkimas yra chlapushkes (na, mes savo laiku per cs'a vadindavom taip visus mp5 stiliaus submachine gun'us) mano megstamas FN P90... jei veiksmas persikelia i lauka su dideliais atstumais, be abejo reikia kazhkokio ilgesniu vamzdzhiu ir didesniu taiklumu tolimuose atstumuose pasizhyminchio ginklo.. Ir chia tas igyvendinta labai neblogai. Ash nemanau, kad infinity ward uzhsukinejo tikrovishka balistika, bet nepaisant to rezultatas gavosi labai patenkinamas.
Vieninteliai du minusai - vienas praleistas bug'as - kai viena leveli teko restartuot, nes turbut neuzhlipau ant kazhkokio stebuklingo kvadrato trigerinanchio efekta, kad kolegos eitu paskui i panic room'a:) Ir ilgis - zhaidimas juodai juodai per trumpas. Gerai neprisimenu pirmojo ilgio, bet shitas bene dvigubai trumpesnis - praktishkai galima pereit per diena (~6/8 val) ash perejau per kokiu 8/10val... ir ne tai nera pasiteisinimas, kad zhaidimas smagiausias online. Taip ish vienos puses ash suprantu, kad ash pats ir esu kaltas del to, del piratavimo liaudis perkelineja zhaidimuas i online'a, bet dar kart pasikartosiu, ka buvau sakes apie borderline - jei jau kuri single playeri imho yra kaip minimum neetishka sakyt, kad nu taip, jis bishki kreivas ir neidomus ar trumpas, nes pats kaifas yra multiplayerinis rezhimas, jei taip - daryk mp only!.
Verdiktas 9.7/10 (net nepaisant trumpumo)

-- 
___________
©Toxis