Tema: Re: Dar karta apie rukinima
Autorius: Shlipsas
Data: 2012-07-13 14:30:36
dekui, bandzhiau ankstesniu metodu, tik vos praverus jushkas :) Pavyko 
superiniai. O ir jutubej pazesiu kaip kas gaminasi :)

dkeui visiems :)

-- 

Shlipsas
865920307 / Vilnius
Subaru Impreza 2,0L '96



"MinRas" <minras@gmail.com> wrote in message 
news:jtodao$pqf$1@trimpas.omnitel.net...
> Pas mane weber kepsnine didesne tokia 57cm skersmens tai teko rukint jau 
> :), viskas labai paprasta pasidarau zariju ir jas sustumiu i viena 
> griliaus puse, tuomet pasismulkines alksnio pamirkau ji vandenyje ir 
> uzmetu ant zariju, zuvis dejau kitoje puseje kad po jomis nieko karshto 
> nevyktu ir vualia 30-40min turiu rukytu esheriu :), apacia atidaryt o 
> virshus reguliuojamas kad palaikyt 80-90 laipsniu ir neuzdusint zariju.
> Youtubej galima paziuret yra ten ir metodu ir receptu tik atsirinkt reikia 
> :)