Tema: Re: Q:televizijos lizdas
Autorius: Levas
Data: 2011-01-02 12:31:56
signalas pernelyg slopinamas ir t.t. Tos rezetes proteguoja nuoseklu tinkla, tuo tarpu tinklas turi buti artimas zvaigzdei.

Kodel tokias rozetes myli statybininkai? Todel kad tie dalbojobai yra tinginiai ir taip laidus lengva vedzioti (tas pats kaip 220). Buvo atveju kad tai statybininkai ir LAN pavedziodavo. Pats vienam name kabelius vedziojau greiztai zvaigzde tai kabelio suejo daugiau nei kilometras... (didelis privatus namas)

Kodel tokias rozetes gaminamos? Todel kad daug zmoniu gyvena aviliuose kur stovi galingi galios stipriakai ir jie ziuri kabelines tv. Ten signalas prasimusa per tokias rozetes.

Kodel toks nuoseklus tinklas blogis? Todel, kad kiekvienas imtuvas duoda trugdzius ir tiek trugdziai patenka i kabeli. Ir dar kiekvienas sujungimas duoda slopinima. Galine rozete dar slopina atspindi nuo laido galo (ypac jei ten nepajungta apkrova)
Esant nuosekliam jungimaui tie trugdziai itakoja i toliau esancias rozetes. Net iki tokio lygio, kad susitiprintos galios signalas nepraeina, ka kalbeti apie paprasta.


Kazkas siule mesti lauk isviso tos rozetes mechanizma, palikti tik panele. Ir ten priklijuoti kabelio antgalius uzsukamus. Atsiradusioje erdveje montuoti tuos atsisakojimus. BEt vistiek bus nuoseklus jungimas... Geriau ieskoti vietos dezutei ir ten statyti sakotuvus.

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"gmarko" <gmarko@takas.lt> wrote in message news:ifpels$ns5$1@trimpas.omnitel.net...
Na bet vistiek.
Bus blogai.  O kas blogai bus? Sudegs, mirgės, eis trukdžiai, silpnas signalas ar dar koks velnias?

Čia jau nesunku pasakyt jei žinai.