Tema: apie kokybę APC ir Kenwood
Autorius: Saulius G.
Data: 2010-03-08 15:09:05
1. Kaip tai išardžiau APC BACK-UPS CS 500VA 230V USB/SERIAL  (įtariau saugiklį perdegus). Apžiūrinėjau ir pamačiau mikruškę besivoliojančią. Tai ranka pabraukiau ir kelios mikruškės nuo plokštės be jokios jėgos nušoko. truputi stipriau ir beveik visas pavyko „atlituoti“ idealiai. Takeliai po kojelėmis buvo neaplituoti. kažkaip netikiu kad taip ir turi būti – manau tai brokas. Čia būtent iš tos partijos kur gamintojas atšaukė dėl galimo gaisro. Ir aš buvau gražinęs, tai grįžo su lipduku serviso tipo sutvarkytas. Veikė kelis metus kol nepradėjau judinti akumą pakeisti. Tikriausiai ir atšoko kokia mikruškė nuo plokštės tuo metu. 
2. Prieš du metus pirkau magnetolą Kenwood KDC-W3041 iš kenwood salono šiaurės miestelyje šalia Reno serviso. Po kokių metų pradėjo ekranėlis tai užgesta tai atsiranda. Paskambinau pardavėjams sako į servisą vežk tikriausiai sudaužei :)
Tingėjau vežti tai išsiardžiau ir pamačiau aiškų gamyklinį broką. Stumiant ekraną įlitavimui į plokštę (ar kitaip) kraštinės kojelės palei pat stiklą nulenktos/nuspaustos ir praktiškai nupjautos. Nupirkus dar kontaktavo, o pavažinėjus nustojo kontaktuoti. Pasisekė, kad tai buvo tik kaitinimo siūlelio kojelės ir jos ėjo iš abiejų pusių. Tai pavargau su lituokliu (labai durnas kažkoks metalas sunkiai litavosi) ir sulitavau. Va jau metus be problemų veikia. O servisas ryškiai būtų pasakęs, kad aš sudaužiau ir būtų dar reikėję mokėti.

Na ir ką tas vardas firmos sako – nieko.