Tema: Re: Tai ar reikia japonisku daznio keitikliu? :)
Autorius: Levas
Data: 2010-01-08 18:40:50
pamirsau parasyti, kad galima deretis :) Ir (arba) mainyti i kokias nors gelezeles.

Neradau variklio, bet manau viskas veikia- kaip apkrova pakabinau 150W lempute tarp U V, ant mazu dazniu lempute mirkcioja. Tai ten ta pati itampa kur ir iejime.  T.y. motorus reikia perjungti i trikampius. Itampa galima kiek sumazinti (rodos iki 75% iejimo) bet nepadidinsi.
Uzmaitinau mazdaug 240V ir keitiklis nesprogo :)


-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"Levas" <blas@sss.com> wrote in message news:hi7kj5$48q$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei rimtai, tai jie nepanaudojami pramoneje, bet panaudojami namu ukyje, nes veikia nuo 1F, o gamina 3F. (as pajungiau L ir N tarp L1 ir L2, o viduje kondikai 400V ir tiltelinis lygintuvas)
> 
> Fucking manualas: http://www.hitachi-america.us/supportingdocs/forbus/inverters/Specifications/HFC-VWS3EA_Instruction_Manual_NB428XB.pdf
> 
> Galingumai nedideli, kuri namo atsinesiau pabandyti tai S1.5LD3A (output 200-230V, 0.75kW, 5A) - ta output itampa tai as nelabai zinau kokia, nes cia ne 400V klases prietaisas, o japoniskas, kur 1F=120V. Maciau rodos iki 3kW yra. (gal meluoju)
> 
> Jei netingesiu, paeiskosiu garaze koki 3F varikli ir pabandysiu pajungti ir pamatuosiu realias isejimo itampas. Taciau jei varikli galima iskomutuoti is zvaigzdes (380V, 220 faze) i trikampi (127V faze) tai viskas turi suktis kaip bite.
> 
> Yra visokiausiu galingumu, bet kosmetiskai aparatai ziauriai apdauzyti.
> 
> Jei kam reikia eksperimentams, tai ~100Lt ir nesates. Uz tai gausite daznio keitikli arba: 400V elektrolita, 6 tranzu toshibos bloka, 3f lygintuva, biski senoviskos elektronikos, LCD ekraniuka su pasvietimu, aliuminini lieta korpusa (ar tai cinko lidinio), power rezistorius, brake tranza ir panasiai  :)
> 
> Bet apsispresti turit mazdaug iki antradienio, nes taip primeciau, iki to laiko juos dar neisardys. Sandeliuoti nera galimybes... sorry.
> 
> Jei reikia koki motoriuka garaze sukti, ar net kruta zolei pjauti masinka daryti :) Tai kreipkites.
> 
> -- 
> Bye, Levas
> --
> http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip