Tema: Re: Bendradarbiauti su "Respublika" ir "Vakaro zinioms" negarbinga
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-04-07 08:28:17
> ne niekalas.
> reikia kad bent viena salis apie irasa zinotu. as apie irasa zinau - ir 
> to uztenka.
> 
Teoriskai. Praktiskai Zuoko atveju neuzteko, nes istatymai taikomi laisvai. Palygink save su bet kuriuo sunaujos leidiniu ir zinosi galutini rezultata. Jeigu butu kitaip tai sunauja seniai sedetu uz grotu. As atsimenu straipsni spaudoje, kazkur apie ta laika kai buvo nusautas Lingys, kaip sunauja "apsipirkdavo" drabuziu sandeliuose. Perziurejus sunaujos spausdinamus straipsnius yra akivaizdu, kad jie uzsiima ne visuomenes informavimu, o gyvena is santazo. Ypac akivaizdu kai Kubiliaus vyriausybe pajudino autorines sutartis ir "popieriaus" lengvatas. LEO RYTAS tiesiog savo kailyje nenustygsta kokia bloga lietuviai valdzia issirinko ir vis pranasauja totalu valstybes kracha. Ir ne zodzio neraso apie priezastis. Pries 2 metus buvo tylima, kad "Lietuvos VALSTYBËS SKOLA 2006 m. pasiekë 48 MILIJARDUS Lt. Tame tarpe 2006 m. padidëjo 13 mlrd Lt". Siandien taip pat kalta Kubiliaus vyriausybe, neziurint i tai, kad "Estai turi apie 8 mlrd. eurų valstybės rezervų, latviai gauna 7,5 mlrd. eurų finansinės paramos krizei įveikti (Lietuvoje pagal ekonomikos mastą tai būtų lygu apie 40 mlrd. litų), o Lietuva turi labai mažai pinigų valstybės ir "Sodros" biudžetų deficito skylėms lopyti - todėl skirtingai nuo Estijos ir svarbiausių ES valstybių narių, Lietuvos ekonomikos nusileidimas vyko tarsi tėškiantis veidu į žemę", - teigia prof. K. Glaveckas."

Arba "Leo LT" pasamdyti ekonomistai suka galvas, kaip dvi veikiančias, kartu sudėjus per 2 mlrd. litų kainuojančias Kauno ir Kruonio elektrines taip įkainoti, kad jų vertė būtų beveik tokia, kaip vieno viešojo transporto Vilniuje talonėlio - 2 litai."
--
n, 2008 06 17 15:55
i kauno hesa atsiustas zmogus turi subankrotinti ji, kad vst galetu privatizuoti. pries metus ten turejo jau veikti nauja turbina, o ji iki siol vilkinama pastatyti. taigi...

Idomiausia yra tai, kad "Vilniaus aido" redaktoriu Stoma sedejo uz grotu, nes minetose aferose nedalyvaudavo...