Tema: filmo pavadinimas
Autorius: bzzz
Data: 2011-08-02 22:16:39
Sveiki,

niekaip neprisimenu vieno filmo pavadinimo. Gal kas zino ir galetu pasakyti kaip vadinasi.
siuzetas mazdaug toks:

Dvieju berniuku tevas itiki, kad yra dievo pasiuntinys. Jis sudarineja nusidejeliu sarasa, susiranda "dievo ginkla" ir juos zudo. I savo veikla itraukia sunus - vercia juos ivilioti i aukas i spastus, atsikratyti kunais ir t.t. Jis sako, kad dievas pasleps juos nuo stebejimo kameru,  isvalys ikalcius ir kitaip pades. 
Vienas is sunu jaucia, kad tevas isprotejo ir bando sulaikyti ji. Filmas pateiktas is sio berniuko perspektyvos - kaip jis jaucia kalte prisidedamas prie nusikaltimu, kaip bando kovoti su tuo, galiausiai tevas ji uzdaro i rusi, kur jis laikomas, kol "itikes". 

--- spoileriai prasideda cia --- jei nematet filmo ir nenorit suzinoti kaip jis baigiasi neskaitykit

--------------------
galiausiai dievas liepia nuzudyti netinkintiji sunu ir tevas ruosiasi tai atlikti, taciau paskutine akimirka sudvejoja ir sunus begdamas (ar kazkaip panasiai) nuzudo savo teva. 
Policija tirdama nusikaltima perziurineja gatves kameru irasus ir pamato, kad visose vietose kur turetu buti matomi tevas ir sunus, vaizdas yra neryskus/sugadintas. 
Paaiskeja, kad visi nuzudytieji is tikruju yra nusikalteliai/nusidejeliai.
Po daug metu - antrasis brolis jau uzauges ir pats sudarineja nusidejeliu sarasus ir tesia tevo darba - i sarasa jis iraso ir savo broli...

------------

jei kas zino apie ka cia prirasiau paklodes - parasykit filmo pavadinima. 
dekoju :)


---
Narsyk anonimiskai http://get-proxy.com/