Tema: Re: Shaldiklis
Autorius: Terpentinas
Data: 2009-02-17 22:41:25
Na tai tu newsuose taip pat netvirtini, kad bet koks golfas yra gresnis uz 
mersa.
Cia zinai palyginimai netinka, maistas yra maistas, tai ka mums bruka 
supermarketuose nebutinai yra valgoma.

"Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
news:gnf5e3$ed9$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu cia kitas reikalas. Man savaitgaliais irgi kaifas sukisti rankas po 
> seno merso kapotu, taciau as grupsuose nevtiralinu, kad masinas reikia 
> patiems taisyti.
>
> Jaegermeister
>
> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
> news:gnf32p$bkh$1@trimpas.omnitel.net...
>>O tau neatrodo, kad savaitgaliais norisi atitrukti nuo "skystimeliu 
>>maisymo" ?
>>
>> "Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
>> news:gneqlh$1pi$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kalbu apie bizniuka UAB ''Savas Kvapas". Negi nepirktum is manes desros 
>>> jei as tau irodyciau, kad ji pas mane ekologiskai pagaminta, jei reikia- 
>>> ekskursija po parodomaja kiaulide suorganizuociau??? Tau gi skystymelius 
>>> maisyti reikia, abejoju ar turi laiko mesai malti ir i zarnas kimshti...
>>>
>>> Jaegermeister
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>> news:gnep29$vbv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Nelabai supratau ka parasei.
>>>>
>>>> "Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
>>>> news:gne3ga$c5b$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Bet gi ziauri verslo ideja. Naturali desra, naturalus produktai, geras 
>>>>> PR'as , Povilionienes baubimas, ipakavimas shiene. Paranoja galingas 
>>>>> dalykas, manau 1Kg- 200Lt neriba. Px technologija- uz tiek bet kas 
>>>>> atsipirks :)
>>>>>
>>>>>
>>>>> Jaegermeister
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>>>> news:gn96n6$51m$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> As nemaciau kaip jie jas daro, as desras pats darysiu, mesyte pats 
>>>>>> kepsiu.
>>>>>>
>>>>>> "PukiS" <pukis@capri.lt> wrote in message 
>>>>>> news:gn96aq$4m6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> tu bent mates kaip eiline kaimo seima darineja  kiaule ir desras 
>>>>>>> daro? as rimtai beje.
>>>>>>>
>>>>>>> -- 
>>>>>>> PukiS
>>>>>>> +37068224536
>>>>>>>
>>>>>>> "siGis" <s@s.s> wrote in message 
>>>>>>> news:gn967d$4jk$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>>>>>>> news:gn92lr$21r$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>>> :)Linksmai tu cia parasei :) O tu bent matei kaip gimsta "rukytos 
>>>>>>>>> desros" pagal EU standartus, ir ar ragavai namie gamintu, ne pagal 
>>>>>>>>> EU standartus?
>>>>>>>>> Yra normaliu ukininku, kurie normaliai seria ir priziuri gyvulius.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Parodyk man 'Normalaus ukininko sertifikata' arba bent kriterijus 
>>>>>>>> apibrezk.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Siaip tai norejau pasakyti kad asmeniskai zinau ne viena pavyzdi 
>>>>>>>> kaip tai yra daroma ir kas kelia man nemazai abejoniu.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Na sakykim tos pacios desros ir skilandziai. Visi saukiam apie 
>>>>>>>> konservantu ir kitokios chemijos naudojima. Tuo tarpu 'pas mociute' 
>>>>>>>> i sumalta mesa tam kad atrodytu raudonesne ir ilgiau laikytusi 
>>>>>>>> dedama salietros (amonio). Kitaip sakant nitrato. Gal manai kad ten 
>>>>>>>> pasveria mesos kieki isskaiciuoja miligramus, turi priemones tiems 
>>>>>>>> miligramams susverti  ir padare tai be klaidos ideda ne daugiau nei 
>>>>>>>> galima. Net neabejoju kad beveik visada tai droma is akies. Einam 
>>>>>>>> toliau. Rukymas. Gal manote kad galima gerai isrukyti neturint 
>>>>>>>> reikaiamos irangos ir visapusiskai nekontreoliuojant visu proceso 
>>>>>>>> parametru. Realiai rukymo kokybe kinta kartu su vejo kryptim ir 
>>>>>>>> stiprumu :). Dar vienas toks nesenas pastebejimas. Sudejus mesa i 
>>>>>>>> desras iki joms pasiekiant rukykla jas reikai kazkur padeti. 
>>>>>>>> Geriausia saltai. Lauke gi nepadesi. Sunys sues. Visai logiska 
>>>>>>>> mintis palepen. Ar reikia pasakoti kas ten per tas diena ar dvi 
>>>>>>>> vyksta arba gali ivykti.
>>>>>>>> ...
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>