Tema: Re: Mazos kavines-valgyklos atidarymas
Autorius: Arj
Data: 2019-06-10 17:51:44
maitinime nedirbes, bet is maisto gamybos - kuo didesni kieki gamini, tuo 
lengviau pataikyti I receptura, panasiai kaip su akvariumu - didesni 
priziuret lengviau nei maza, o cia kiek suprantu kalba labiau apie 
"valgyklos" (keli patiekalai didesniais kiekais) negu restoraninio tipo 
(pavieniai skirtingi patiekalai)
Gamybos organizavimas - jo, cia issukiai rimti, abo su mazom sanaudom reik 
rezultato ir laikas vienas is ju - kiek pazystu vireju, tai yra ir tokiu kur 
puse metu pas pshihologa vaiksciojo, abo nesusitvarke su darbo kruviu. Cia 
zmogus kuris savojo tapti vireju, juo "atsimoke" tam skirtoj istaigoj etc ir 
pakliuvo I "real life"

"Linas Petkevičius"  parašė naujienų 
news:qdlnq2$2at$1@trimpas.omnitel.net...

Abudu punktai. Namie galima zaist - yra laiko ir nesvarbu tikslus
rezultatas. Maitinime - realiai darbas su fast food.

On 2019-06-10 15:15, Arj wrote:
> patikslinam apie kuri nuansa kalbam - apie patiekalu receptura ar apie 
> gamybos organizavima?
>