maitinime nedirbes, bet is maisto gamybos - kuo didesni kieki gamini, tuo lengviau pataikyti I receptura, panasiai kaip su akvariumu - didesni priziuret lengviau nei maza, o cia kiek suprantu kalba labiau apie "valgyklos" (keli patiekalai didesniais kiekais) negu restoraninio tipo (pavieniai skirtingi patiekalai) Gamybos organizavimas - jo, cia issukiai rimti, abo su mazom sanaudom reik rezultato ir laikas vienas is ju - kiek pazystu vireju, tai yra ir tokiu kur puse metu pas pshihologa vaiksciojo, abo nesusitvarke su darbo kruviu. Cia zmogus kuris savojo tapti vireju, juo "atsimoke" tam skirtoj istaigoj etc ir pakliuvo I "real life" "Linas Petkevičius" parašė naujienų news:qdlnq2$2at$1@trimpas.omnitel.net... Abudu punktai. Namie galima zaist - yra laiko ir nesvarbu tikslus rezultatas. Maitinime - realiai darbas su fast food. On 2019-06-10 15:15, Arj wrote: > patikslinam apie kuri nuansa kalbam - apie patiekalu receptura ar apie > gamybos organizavima? >