Tema: Re: Makrofleksas supudo medi
Autorius: Gintas
Data: 2009-06-09 13:54:11
o tai ka-vienslaiti negalima palikti nesiltinta, apsiltinus perdengima? Juk nebutina po ta palepe vaiksciot issitiesus, svarbu, kad stogo pratekejimai iskart matytusi ir kad palepe vedintusi.

"Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:h0l6n7$16d$1@trimpas.omnitel.net...
> na, tai kam nereik palėpės, tas daro vienšlaitį stogą sutaupydamas ant stogo medžiagų.
> kaip įrodysi, kad daryt dvišlaitį ir palikti jį tuščia?
> 
> 
> "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:h0l5jq$ut3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Visai besunkiai, zinant, kad vaikai su tevais gyvent nenori, o senatveje i ta palepe vargiai beuzlipsi.....Nemazai priklauso-kiek dar laiko ta palepe sugebesi naudotis...Matant kaip sunkiai tevai i ta miegamaji antrame aukste ropstesi-graudu daresi. Senuko paklausk-daznam slenkstis-sudetinga kliutis. Vokietijoje teko matyt namu-vaikas su triratuku is kiemo i svetaine ivaziuoja. Ten klimatas kiek siltesnis-bet manau , imanoma ir cia kazka panasiai padaryt....
>> 
>> 
>> 
>> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:h0l4n7$t5l$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu sunkiai priversi dabar ką nors atsakyti viso ploto palėpėje :)
>>> 
>>> -- 
>>> 
>>> "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:h0l4aq$sea$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Na, cia taupumas lemia. Jau ne is pirmo girdziu-sekanti syki, jei statysiu-darysiu taip, kad palipes i palepe stoga matyciau! Siltinti reikia perdengima o ne stoga! Per amzius taip darydavo. Visos gegnes ventiliuodavosi, atsiradus pratekejimams-jis iskart matydavosi, tad neatideliojant buvo galima lopyt. O dabar? Kol prasimusa tas vanduo per apsiltinta stoga-jau buna per velai-viskas supuve. Aisku-seniau zeme tiek nekainavo, tad palepes isnaudot tiek nesinorejo.  Kita vertus-kartais ir salta palepe-oi kaip pravercia. 
>>>> 
>>>> "Makauskas Vidas" <vms@centras.lt> wrote in message news:h0kv27$il9$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kolega tvirtina, kad jo kaimynui makrofleksas per 3 metus supude gegnes. Tvirtina, kad net mazas purskalo kiekis toje vietoje supudo medi 2-3 cm. O kaip tuomet su mediniu langu remais?