Tema: Re: Tinkavimas, glaistymas, dazymas
Autorius: Gintas
Data: 2013-08-23 19:50:45
Jeigu, padarius sienas vertikalias  tinko gausis gausiai, irgi ner gerai. Apsvarstyk varianta klijuot gipso plokstes, istiesinant sienas, ne silgos tarybiniu laiku sienos yra ne tiktai pasvirusios, bet daznu atveju ir islinkusios. Ko pasekoje plintusai iskraipomi, plyteles ar grindu  lentos nesiziuri. 


"Lucas" <sisbeitas_trinti@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:kv83de$8h1$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> dabar ant sienu, kaip megdavo tarybiniais laikais, sukaltos lentutes. plius namas plytu muro, tai sienu kreivumas toks, kad spinta pastacius viskas pasimato. Seno tinko skusti nereikes, tas gerai laiko. lubu blokai ant 1-2 cm nesueina auksciai. reikes tinkuoti ant seno tinko virsaus islyginant sienas ir lubas...
> 
> Lucas
> 
> -- 
> -
> 
> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> Wrote in message:
>> Siena sienai nelygu. Kartais, norint tinkamai padaryt, reikia viska svariai, iki pat betono nuskust. Jeigu pas pati toks variantas ar panasus-kaina netgi per zema :) 
>>  Oi.....Nutinkuoti? Sienos is plytu, o visas tinkas nuo  nusokes?
>> 
>> "Lucas" <sisbeitas_trinti@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:kv7v6r$5os$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki, expertai,
>>> 
>>> Veiksmas Vilniuje. Planuojama senos statybos bute nutinkuoti, nuglaistyti ir nudazyti sienas, lubas. Sienu 60 kv.m. lubu apie 25. 
>>> Meistrai nori uz darba 28 lt/kv.m. (siena nuo gruntavimo iki nudazymo) plius medziagos (angokrasciu neskaiciuoja, bet ju apie 25m). kaip manote ar kaina krikscioniska, ar dar spausti zemyn?
>>> 
>>> Lucas
>>> -- 
>>> -
>>> 
>>> 
>>> 
>>> ----Android NewsGroup Reader----
>>> http://www.piaohong.tk/newsgroup
> 
> ----Android NewsGroup Reader----
> http://www.piaohong.tk/newsgroup