Tema: Re: kaitlente dujine ar elektrine?
Autorius: bet_kas
Data: 2011-03-02 15:50:10
Nesu kinų maisto specas, todėl tik spėju, kad atsiranda galimybė
skirstyt jau spėjusius apkepti ir nepakankamai apkepusius
smulkiai pjaustytus produktus juos maišant ir visą porciją
gaut karštą vienu metu.

Ten toje rytų virtuvėje kažkaip apsvilinama ant karšto
iš visų pusių staigiai, kad susidarytų ala pluta ir sultys
neišbėgtų, o po to troškinama savose sultyse žemesnėje
aplinkoje ar kažkaip panašiai.

Gi vakarų virtuvėje atvirkščiai - pradžioje troškinama (ar marinuojama
kitose medžiagose) žemesnėje, o pabaigoje apkepama
karštesnėje aplinkoje.

P.s. galima nekreipt dėmesio, tai diletantiški ir paviršutiniški
pastebėjimai.


"Gintas"  parašė naujienų news:ikirq2$afn$1@trimpas.omnitel.net...
keptuves zonos ant dujinės kaista skirtingai. vienur dega kitur nekepa. kame
čia pliusas?