Tema: Re: lenktos lubu linijos
Autorius: Milordas
Data: 2010-11-12 14:58:46
paprasta labai, tik daug niuansu ten, visu nevardinsiu
jei lubos lygios ir pagal gulsciuka, tiesiog paimi UW profili, sukarpai ausis kas kokia 5 cm ir prisuki viena ausim prie lubu, kita prie skersinio profilio jei reikia.
gipso kartona subadai is blogosios puses ir sudrekini kempine kad nesuslaptu priekine dalis ir palieki kokioj nori padety kad susilenktu isdziuti, tada suk prie profilio.
na cia fantazijos reikalas :)

"Ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message news:ibj40t$ds8$1@trimpas.omnitel.net...
> ?
> pats darant nemačiau, bet statybinykai pasakojo kad beleką naudoja. Dažniausiai girdėtas variantas - suka profilius tiesiai, išpjausto gipsą kaip reikia, suka prie profilių. likusius tarpus užkiša polistirolu (ir užpučia montažinėm putom arba polistirolą klijuoja). polistirolą pripjausto taip kaip reikia, tada teplioja visais mišiniais, špakliais, šveičia ir drožinėja kad tiesu beigi gražu būtų.
> Dar viena ausim girdėjau, kad jei aukščiai nebaisiai dideli - šonams naudoja ir lanksto MPP plokštę. tiesa, kaip su profiliais daro nežinau.
> Koks vaizdelis su tokiais darbo metodais būna po kelių ar keliolikos metų nekomentuosiu, nes nemačiau :) bet iš karto po padarymo atrodo normaliai.
> 
> 
> "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:ibit43$34t$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki, auksarankiai
>> Kaip padaromas va toks kaip foto pribuumbasas. butebt tas pazeminimas 
>> lenktas.
>> Ta prasme domina koki profili naudot ir kaip su juo elgtis. kaip susukiot.
>> Gal kokiu foto ar linku yra apie toki dalyka?
>> ACIU 
>> 
>> 
>>