Tema: Re: Bookdepository 10% nuolaida
Autorius: Kestas
Data: 2009-12-09 22:39:32
> nius pas mane tik po 4 dienu ar bishki dauiau dispachino... kazhkodel

reikia ziureti availability.. siaip man irgi viena tik penkta diena issiunte, nors prie knygos apraso buvo zadama issiusti per 48 val. (t.y. jie jos neturejo "prie saves"). beje, uzsakinedamas antraja knyga pastebejau, kad jos buvo du labai panasiai kainuojantys identiski variantai - tik vienas Simon-Schuster, o kitas - Simon-Schuster Australia leidybos. galbut tai paaiskintu, kodel kazkam knyga buvo siunciama is Australijos :) 
kita vertus, tik dabar susiprotejau, kad gi 10% nuolaida nepasinaudojau.. o ten susidaro.... draugams pareklamavau, o pats... susinervinau :(
beje, Amazonas sumuse savo rekorda - penktadieni vakare padariau uzsakyma, o antradieni atejo dvi is triju uzsakytu prekiu (viena ~60% pigiau nei musu parduotuvese, iskaitant atsiuntima), kurias jie siunte.... UPSu su atvezimu i namus po parasu (nors sumoketa uz pigiausia elementaru siuntimo varianta). visa kita jie kol kas siuncia DHL, - tie irgi atveza i namus.. tiesa, per mazdaug tiek pat pat laiko atejo ir is Firebox, nors ten paprastas Royal Mail. zodziu, britai, ypac amazonas, ziauriai gerai atrodo greta musu prekeiviu (net greta dealextreme.com :D), net kraupu..