Tema: Re: Jeep Grand Cherokee
Autorius: Genys
Data: 2009-11-23 10:17:50
Teko būt vėžinamam v8, variklis ten vos ne šeši(?) litrai. Garsas buvo labai įspūdingas, trauka- kažkaip nelabai. Ir jam berods per kelis metus buvo pakeistos 2 ar 3 greičių dėžės.

"Dede_Pranas" <dedepranas@gmail.com> wrote in message news:he85ui$3p2$1@trimpas.omnitel.net...
> tas benzinis v8 vaziuoja labai smagiai ir labai greitai atsitrenkia i ribotuva, kuris jam yra pries 200 su trupuciuku kmh. as net nesitikejau tokio shustrumo is sio dzipo. tiesa sismalonumas pakainuoja apie 18-20 ltr benzino ant simto km vidutiniskai.
> salono apdaila (geroj komplektacijoj) mas asmeniskai limpa, ji tokia ner labai prabangi, bet kazkodel ledzia jaustis labai netgi komfortishkai.
> valdymas - "chrslerishkas". tiesioiose super zajebis, posukiuose nesubalansuotas ir ausktas svorio centras gali nemaloniai nustebint. bet siap priprantama.
> kas liecia dyzelius, tai zinios tik is interneto platybiu - VM motori dyzelius keikia visi, nors as vazinejau su voyageriu 2,5crd (irgi vm motori) pakankamai nemazai ir nieko apart labai smagaius ir taupaus varikliuko nepastebejau (pravaziavau apie 30 kkm). mersu variklius giria, bet is forumu susidare ispudis, kad giria tik tie, kas realiai nevazineja su merso varikliais, bet turejo karcios patirties su senais vm motori.
> asmeniskai suidariau nuomone, kad vm motori produkcija yra iesiog nepaskaiciuota labai ilgam amaziui, todel pirkti toki dyzeli virs 300 kkm - loterija. jei iki 100 kkm ir neplanuoju su jo vaziuot dauzgiau nei dar 100 kkm - as imciau drasiai.
> sie dzipai turejo, kazkoki tai igimta buga, pakankamai brangiai tvarkom, bet dabar tiksliai neprisimenu koki, kazkas aplink deze berods (automatai), tiksliau tau pasakys bet kurioje atstovybeje arba tas pats guglas. 
> apie tai, kaip jis lgiasi kaip ikas dzipas pasakyt nieko negaliu, nes uzinau isskirtinai vokiskose autobnuose, nevaziuojant i bekeles.
> 
> 
> 
> 
> "Memba of board" <bbd007@NOSPAMgmail.com> wrote in message news:he71p9$fn9$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveiki gyvi,
>> domina 2001-2004 metu, automatas. Gal kas nors galite pasidalinti patirtim? 
>> Kokie varikliai geresni? Ar verta ziureti dyzelius -  ten jie lyg yra 2,7 ir 
>> 3,1 ltr. Kuris geresnis?
>> Kokios siu masinu ligos pagrindines ar labai lepus?
>> Dekoju atsakiusiems i anketa :)
>> 
>>