Tema: istorijos "stebuklai" tęsinys
Autorius: tOMZY
Data: 2011-03-21 15:41:06
vasario 24 d. temoj rašiau, kad vyksta stebuklai su mano dujų įranga:

"Žodžiu taip, jau trečią rytą dedasi keisti dalykai. Kaune į darbą leidžiuosi Šiaurės propektu ir po to suku kairėn į Jonavos gatvę. Jau trečią kartą vidury tos sankryžos dujų įranga persijungia į benziną. Visada būtent toje vietoje. Sustoju kelkraštyje, užgesinu, pastoviu porą minučių, užsivedu ir toliau jau likusį kelią (kokius 3 km) sėkmingai iki darbo atvažiuoju su dujom.

Galvojau, kad viską reikia suverst šalčiui, nu bet 3 kartus visad toj pačioj vieotoj... Dujų įranga su tieosioginiu įpurškimu. Ryte varikliui leidžiu pašilt iki tol, kol pereina ant dujų. Nuvažiavus iki tos sankryžos (maždaug kokie 2,5 km), variklis jau būna pasiekęs darbinę temperatūrą. 
Vakare grįžinėjant nė karto taip nebuvo. Tai kas čia ble per fokusai vyksta?"

Įranga Elpigaz Stella su standartiniu to paties gamintojo reduktorium. Kadangi jam jau 5,5 metų, tai va pribūrėt čia visi, kad reduktoriui amen. Rašėt, kad netrukus bus taip, kad ir daugiau gazo užmyžinus pereis ant benzo ir t.t. Taip netrukus emė ir nutikt.

Nuvažiavau į rekomenduotą "Lauromos" garažiuką, pajungė kompą, bet kadangi tuo metu veikė kaip priklauso, nieko įtartino nerado. Sutarėm, kai turėsiu laiko, kartu su mestriuku pasijungę kompa pavažiuosim tuo pačiu maršrutu, kad matytumėm, kas daros :) Na, tuokart išvažiavau nieko nepešęs ir dar savaitę važinėjaus su ta pačia bėda. 
Per tą laiką išvažinėjau visą dujų baką, užsipyliau naujų ir... visos bėdos dingo! Pilu jau senokai vis toj pačioj degalinėj, bet tąkart, matomai, kažkokio šūdo pritraukė iš cisternos.

Rekomenduoju Elpigaz!