Tema: Re: auto draudimas
Autorius: VNO
Data: 2011-03-08 10:45:47
viskas simple, galeima buvo ir nepostinti tokiu klausimu - sumoki tu ar tavo merga uz namperi ir atsiprasote, kad taip negraziai padarete.


VNO
"Dovydas" <no@mail.com> wrote in message news:il4nu3$hjj$1@trimpas.omnitel.net...
viską aš puikiai suprantu ir pats taip nebūčiau daręs, kaip minimum būtų buvę paskambinta ir pasakyta, kad neieškotų.. bet bobos yra bobos
  "Renookas" <vytautas_trinti_@hitra-istrinti.lt> wrote in message news:il4nb3$ggm$1@trimpas.omnitel.net...
  tai is tikruju kiauliskai pasielgei pirmojo serviso atzvilgiu... kaip tu galvoji, kur jiems deti bamperi kurio ieskojo tris savaites? Negana to kad sugaiso laika, isleido pinigus, oo tu ne tik kad nesiremontuoji bet ir bamperio nebeimi.

  Dabar uzsiknises ieksau jau menesi laiko toyota yaris valytuvo naudoto. Niekaip nepavyksta gauti. Tai dabar gaves paskambinciau ir sakytu ai nenoriu, nereikia, tai ka man su juo veikti reiktu? Deficitas neblogas, tai gal greitai parduociau... bet geriau uzsiimciau naudingesne veikla.. 

    "Dovydas" <no@mail.com> wrote in message news:il4luo$dt7$1@trimpas.omnitel.net...
    Sveiki,

    ankščiau čia rašiau, kaip crysleriui bamperiuką nunešė.. tada iškart po įvykio buvo pas draudikus, iš jų nuvažiuoja į vieną iš pateiktų servisiukų, ten buvo apžiūrėta mašina ir tipo kai susiras detalę (bamperį) tada paskambins ir sutarsim dėl remonto. Čia viskas turėjo įvykt per savaitę.. Išvažiavus iš minėto serviso buvo prisiminta, kad dar turima yra ir casco. :) Tada susisiekus su jais mašina buvo suremontuota jau pas kitus pagal casco ir prieš kelias dienas atsiimta :)
    Ir šiandien apsireiškė pirmasis servisas (po gerų trijų savaičių po apsilankymo) ir pranešė, jog bamberis jau yra, atvažiuokit. Pasakius, kad jau suremontuota, pareikalavo pinigų už bamberiuką, nes neva jis jau nupirktas ir negali grąžint.. Žinoma čia viskas labai kiauliškai gavosi.. Prikabinu sutartį, kuri buvo pasirašyta po tos pirminės apžiūros servise.

    Kaip dabar elgtis? Teks jiem sumokėt ar neprivalo?

    Dėkui!

    Dovydas