Tema: Re: REQ: Picerija vilniui
Autorius: svyt
Data: 2010-07-19 17:34:26
nereik saipytis, importuoja rokiskio suri sveicarai, supjausto smulkiais 
gabaliukais, graziai supakuoja ir jau varo i prancuzus, vokiecius kaip 
sveicariska suri. ten irgi pusiau aferistu pilna.

-- 
vyt/ /


"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:i07moa$o84$1@trimpas.omnitel.net...
> jo, su rokiškio "mocarela" iš supermarketo tai jau afygiena pica gausis; 
> kaip ir plastmasinio olandiško pomidoro padažas. pečių dar įmanoma 
> suręsti, bet ne visiems - dažniausiai elektrinis. think again. dėl 200 
> nuošimčių žegulionskas teisus
>
> "Signalizacija" <signalizacija.master@gmail.com> wrote in message 
> news:i05lst$8dv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu is bomzu
>>
>> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message
>> news:i05hte$4ls$1@trimpas.omnitel.net...
>>> taip sutinku. o produktelius musu picerijos perka ne itin "saziningai"
>>>
>>> On 2010-06-26 18:43:03 +0300, Signalizacija said:
>>>
>>>> O tulas lietuvaitis pajams shuduku rinkini ir padarys stebuklinga pica.
>>>> Teisingai kazkas sake pica nera meno kurinys, tiesiog reikia saziningai
>>>> ja daryt
>>>>
>>>> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message
>>>> news:i04o9t$cmm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> man atrodo tu tiesiog nevalgei tikrai normalios picos is geru
>>>>> ingridientu, kad ten tau yra ok. ir tiek.
>>>>>
>>>>> nes net ir italas is shudinu ingridientu gerai nepadarys.
>>>>>
>>>>> On 2010-06-26 14:20:58 +0300, Signalizacija said:
>>>>>
>>>>>> Papizdel ir eik alaus gert toliau sau.
>>>>>> Afigieno dydzio karbonadas iskaitant pipirus kazkada gaudavosi 2,5 Lt
>>>>>> Antra benrdoj saskaitoj pica sudaro max 30%
>>>>>>
>>>>>> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message
>>>>>> news:i04ncc$bui$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> On 2010-06-26 07:58:28 +0300, Signalizacija said:
>>>>>>>
>>>>>>>> pica normalaus dydzio 7Lt, ir viskas su ja Ok
>>>>>>>
>>>>>>> uz 2,5 lito nusipirk tikrai gerus, o ne "ai sueis" ingridientus 
>>>>>>> picai
>>>>>>> (o bent 200% antkainis turi likti minimum kabakui) ir tada kalbek 
>>>>>>> apie
>>>>>>> "OK".
>>>>>>>
>>>>>>> Negali gera pica tiek kainuot. Problema ta, kad visi ryja belenka, 
>>>>>>> tai
>>>>>>> belenka ir deda. O dabar kai visose picerijose dar pastoviai -50%
>>>>>>> ar -60%, tai kitaip nei ant pohmielo picos  ir negali valgyt. o 
>>>>>>> kaune
>>>>>>> nera net niekur geros kad ir uz brangiau. vat ir lieka bulka su
>>>>>>> padazhu ir slapianke antrarushe.
>>>
>>>
>>
>>