Tema: Re: BIG BASS
Autorius: Signalizacija
Data: 2018-12-21 19:17:27
bet kuris subas stovintis uždaroj dėžėj nesunkiai tokį dažnį atkuria

On 2018-12-14 16:31, Johnn wrote:
> Nu labiau as cia apie bosa turejau omeny, kad maza deze atkuria tikrai gilu (nuo 14Hz) garsa, ir tai tikrai jauciasi. Neina net suvokt ziurint i ta dezute, kaip taip gali buti, kaip jos gali toki gilu bosa sugeneruot.
> 
> O siaip del kokybes, tai visu pirma ten mono kolonele, tai vien tas jau neleistu kazkokios ispudingos scenines erdves sukurti, nebent i stereo sujungtum jas, tokia galimybe yra. Bet kaip ten bebutu savo konkurentus visa galva lenkia. Kiek teko klausyt B&O kazkokios ten aparato i satelita/blyna panasu, tai jam dar toli grazu iki tos koloneles. O ir sujungus i stereo, manau visa galva apsautu ir daugeli stereo sistemu panasioj ir brangesnej kainu kategorijoj. Nu kas liecia boso takeli, tai jau net nera argumentu. Aiskus detalus, ir ziauriai gilus bosas, cia jau lyderiu lyderis sitas daiktas.
> 
> As isivaizduoju, kad tokie aparatai ir neskirti audiofiliniam klausymui, o pagrinde naudot kur nors tarkim gamtoj, varakeliams, linksmybems, sokiams, tusams, isvykoms ir t.t. Tai butent jis ta funkcija ir atlieka. Ir tokiose vietose pagrinde boso matyt ir tereikia, kad jaustum ritmas ir butu pakankamai garso. Niekas ten subtilybiu, sceniniu niuansu ar audiofiliniu subtilybiu neiesko.
> 
> Nu zodziu man ispudi padare, jei tureciau pinigu, nusipirkes buciau.
> 
> 
> Dainiushas <skirdain@gmail.com> wrote:
>> tikrai n?ra taip, kad ilgiau paklausius prad?si ?iaug?iot? Nes kiek
>> ma?iau to stiliaus akustikos, viskas ten ant to pirmo WOW ir padaryta.
>> PAskui gi supranti, kad visk? groja vienodai....
>> 2018.12.14 15:01, Johnn ra??:
>>> Kazkas is sio newsgroupo isminciu prisiekinejo, kad dideliam bosui BUTINAI reikia dideles subo dezes ir bande tai pagristi issamiais moksliniais straipsniais ir citatomis :|. Tai tegul zvilgtelna cia:
>>> https://www.devialet.com/en-us/phantom-premier-speaker/
>>>
>>> Klausiau gyvai (Gold Phantom), net zaktelejau. Iki dabar negaliu atsigaut :(.
>>>
>>>
>>>
> 
>