Tema: Nurodymas gautas!
Autorius: Gintas <apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com>
Data: 2018-12-10 23:31:43
Tik va-ka reiks bausti? Juk apie kalejima net LR Prezidentas nezinojo.Saugumo vadas-irgi nezinojo.  Pasienieciai, suverenioje Lietuvoje, net artintis prie nutupusio JAV lektuvo bijodavo.....O dabar teks vykdyti Europos Tarybos paliepima-nustatyt atsakingus asmenis ir juos nubaust (jei reikia)  Kazin, kas bus ateityje kaltas del dabar Lietuvoje esanciuose JAV kariniuose objektuose  vykstančiu dalykų?  Objektuose esanciu JAV kariskiu elgesio pagal sudaryta sutarti Lietuva negali, o atsakyt anksciau ar veliau reiks?  Ka sako metodicke apie sia keistoka situacija? Liepia kreipt kalba apie rusus? 

 CIt : " Europos Taryba taip pat pabrėžė, kad Lietuvos teisėsauga turi išsiaiškinti „aplinkybės ir sąlygas, kuriomis pareiškėjas buvo atvežtas į Lietuvą, čia laikytas, o galiausiai išgabentas iš šalies“, taip pat „nustatyti ir, jei reikia, nubausti už tai atsakingus asmenis“."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/europos-taryba-ragina-lietuva-kreiptis-i-jav-del-gvantanamo-bazes-kalinio.d?id=79820347#cxrecs_s