Tema: Re: ispjova orkaiteje
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-03-27 18:59:47
jaftienos ishpjova brasirot?!? infidel!!11 grieztai sprandine. ir peilio 
nereikes, galima shaukshtu valgyt ;)

"vytjon" <ne@nurodytas.lt> wrote in message 
news:hol8s0$p58$3@trimpas.omnitel.net...
> zhegonskas wrote:
> > sveiki,
> >
> > pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam kulinarui.
> >
> > ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis kepti
> kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine ispjova, kad 
> butu sunku sugadinti mesa :)
> >
> > kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :)
>
>   Būtinai turi būti kažkas kepta? Ir kiek reikia prabangos - tiesiog 
> pavalgyt, ar paišsi....t? :)
>
>   Kad nebūtų offtopic - pvz. http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html 
> , kilogramui mėsos kokias pusantros-dvi česnakų galvutes, prismaigstyti 
> tankiai. Bent jau man vietoj sidro labiau patiko naminės obuolių sultys. 
> Norint gražiai atpjauti reikės labai aštraus peilio, pageidautina, ko 
> gero, su dantukais.
>
>   Kitas variantas - http://giedrius-v.livejournal.com/9234.html
> Skanu, gan paprasta, bet tikrai riebu, vynas labai pageidautinas.