Tema: Re: trinta moliūgų
Autorius: Lapinas
Data: 2019-04-18 09:03:00
Mesk į binarus ir baigsis ta santabarbara.

"marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
news:q991vl$3t9$1@trimpas.omnitel.net...
> pakartojau
>
> "0.5B"  wrote in message news:q985qr$5jg$1@trimpas.omnitel.net...
>
> įdomu..., neguli niekur.
> jei nesudėtinga, gal gali pakartot?
>
> "Zhiniukas"  wrote in message news:q96n6v$jt5$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Atsiųsk ir man į zhiniukas@gmail.com
>
> "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message
> news:q96mpd$jce$1@trimpas.omnitel.net...
>> rodo, kad išėjo į gadamynas@gmail.com, gal spam folderyje guli? ostapas 
>> gavo.
>>
>> "0.5B"  wrote in message news:q96lms$hvq$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> negavau nieko   :(
>>
>> "marukas"  wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> taip, išsiunčiau
>>
>> "0.5B"  wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> binary - čia downloadable form?  :)
>> jei taip, gal galėtum pasidalint?    gadamynas@gmail.com
>> ačiū
>>
>> "marukas"  wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju
>> šią knygą:
>> https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087
>> Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus,
>> mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus 
>> receptus.
>> Turiu ir binary jeigu ką.
>>
>> "0.5B"  wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs
>> supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant?
>> kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne
>> prieskonis?...
>