Tema: Re: keptuvės paruošimas
Autorius: tranzoo
Data: 2019-03-29 10:30:53
as apie 'seasoning'. jei nori geros dangos - reikia naudot kas tinkama.

kepk ant ko nori - as nenaudoju isvis nieko, o gale sviesta dedu.

On 3/29/2019 08:28, Kesha wrote:
> tranzoo formulated on ketvirtadienis :
>> alieju reik naudot, kuris atsparus temperaturai. linu semenu ir 
>> alyvuogiu netinka.
> 
> taip "netinka", o realiai steikus kepu ant extra virgin alyvuogių 
> aliejaus, kas dar labiau "netinkama"...
> čia ne fritiūrinė, todėl ne ta teorija naudojama...
> 
>> paprastai rapsu arba kukuruzu. dar buna specialus saulegrazu.
>>
>> On 3/28/2019 11:49, ostapas wrote:
>>> Užsisakiau carbon steel keptuvę - atkeliaus neparuošta.
>>> Daryt šitaip http://www.alacarte.lt/apie-ketaus-indus/ ?
>>> Kokį aliejų geriausia naudot?