Tema: Re: Mesos konservai
Autorius: pelkiu diedas
Data: 2009-04-09 08:00:12
Aciu uz informacija!
Dar keletas klausimu:mesa deti iki stiklainio virsaus ar palikti tarpeli? 
Kai i puoda sudedam koki slegi pripusti? kokioj temperaturoj, kiek laiko 
virti? Stiklainius naudoti butinai uzsukamus aparatu ar galima ir tuos kur 
uzsisuka ranka dangtelis?

"marius" <marius-b@delfi.lt> wrote in message 
news:gri9n2$v12$1@trimpas.omnitel.net...
>1 kg mesos 1 valgomas saukstas druskos. Nubrauktas. Malti juodieji pipirai 
>pagal skonį.
> Mėsą naudojau kiaulieną maišytą: sprandinę, kumpį. Kai sudedi mėsą į 
> stiklainį, ant viršaus 1 kvepiantį pipirą.
> Ir dar aš į stiklainį dejau po vieną šonkauliuką, nuo kurio konservai su 
> drebučiais gaunasi.
> Gavosi super ! :)
>
>
> "pelkiu diedas" <cha@chachacha.lt> wrote in message 
> news:grhnlo$tde$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gal kas galetu pasidalinti patirtimi ir receptu (proporcijos, prieskoniai 
>> ir tt..) mesos konservavimui "autoklave"?
>>
>> Aciu!
>>
>