Tema: Re: Hellmanns eksperimentas
Autorius: benamis
Data: 2018-05-06 17:26:31
mmm, vilniaus majonezas. Tikrai taip, pritariu, man jis irgi pats 
skaniausias. Ir jie ne konservantu kieki sumazino, o kai kuriuos 
produktus pakeite pigesniais. Is cia ir skonis pasikeicia

On 06.05.18 12:49, AS wrote:
> "svyt" <vytster@gmail.com> wrote in message
> news:pbu44o$rcn$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ai, kai ipratau man lietuviski nebeskanus, kazkoki astru prieskoni
>> turi. Naujausias atradimas cesnakinis majonezas, kol neatsibodo
>> tik ji perku dabar.
>> Zmogaus skonis turi viena savybe- ilgai vartojant ta pati
>> produkta, jis nustoja dziuginti, tai as labiau linkesanyt kad
>> atejo laikas bandyt kitus produktus, o ne skustis kad esamas
>> "suprastejo" nes po pertraukos pavartojus iprastas tampa vel
>> skanus.
> 
> Cia ir yra beda. Ta nisa pajute, gamintojai kuria vis kitis ir kitus
> skonius. Bandykit sita! Po kiek laiko paaiskeja, to pradinio jau nebera.
> Geriausiu atveju lieka tas pat pavadinimas sugadintu skokiu ir "nauja"
> etikete.
> 
> Beje, man asmeniskai pats skaniausias buvo majonezas Vilnius. Skonio
> dalykas, bet jis man nuo vaikystes pazistamas ir neradau labiau patinkancio.
> Jo jau irgi nebera. Yra Vilniaus originalus, klasikinis etc. ir su ivairiais
> priedais bei pakudintas. Visi visiskai kitokie. Netgi skalbinom gamitojui
> paklausti kodel taip. Atsake, kad truputi pakeite technologija, sumazindami
> konservantu kieki. Netikiu, kad jis buvo didelis kokiais ten 198x metais, o
> skonis iki pernai atrode nepasikeites. Dabar jis man toks, kaip ir visu
> uzsieniniu. Nerandu ka pirkti..
> 
>