Tema: Redakcijines sitemos
Autorius: driuxs
Data: 2014-12-15 10:00:27
Sveiki

Kolegos laikrasciu ar zurnalu maketuotojai, gal galit pasidalinti kokiomis redacijinėmis sistemomis (zurnalistas - redaktorius - maketuotojas + staripnių į webą talpinimas) naudojetės (jei naudojatės). 

Mes dabar naudojame News Processor serverine programėle. Buitiškai šnekant Wordpadas pajungtas per serverį.  Žurnalsitai joje rašo, siunčia redaktoriui jei reikai redaktorius atgal, paskui galutini variantą maketuotojui, išexportinamas textinis failiukas ir tada į indesigną.  Realiu laiku matosi pas ka publikacija yra, visos jos versijos ir būsena.. O i webą viskas rankutėmis ( pigiau kurti interneto puslapį buvo :) ) 

Valdižiai kilo įdėja kad mūsų turima nebetinka (nebėra softo aptarnavusios firmos), nes ji belenkiek lūžinėja ir kt. Tai išsiuntė žiema žibučių pririnkti. Aišku mokamos po kelis šimtus tukstančiu nelabai jiems tinka tai tradiciškai iškoma pigi ty opensource ar simboliškai brangesnė. Spėju kad po paiešku, uždėjus pliusiuką ataskaitose, toliau sėkmingai naudosimes esama News Prpcessor... :)

Ačiū už nuomones driuxs
--