On 2019-05-09 11:07, savas wrote: > Nes nei vienas vietinis ukis neskercia kas diena po gyvuli, del gabaliuko > nugarines. Bent kiek pazystu ukininku, kurie laiko po 50-80 jauciu, (o tokiu > LT vienetai) tai tik kas keli menesiai isveza po kelis gyvulius skerdimui. > Jei kas diena skerstu po 1 gyvuli, po 2 menesiu nebebutu ka skerst. Bioevela sakai plastmase pardavineja? > Ir nustokit svaigti, kad mesa tik is ryto paskersto gyvulio. > Cia gal kokie Stikliai tik gauna po kelis kg tokios sviezios. > Pasiklausinekit, kas mesa prekiauja, arba kas ja ispjausto, viska pasakys > kokio ji sviezumo.. Kiek moki, tokio ir sviezumo. Beje abejoju, kad ir TEN VAKARUOSE kazkas naudoja tokius sviezumus. Jau nekalbant apie tai kad daugeliu atveju ir naudojama "nesviezia" mesa. Tam paciam Al gauco mnao megstamas patiekalas - ar tik ne triju savaiciu senumo mesa ir niekas to neslepia.