Tema: Q: Elektros ir vandens pajungimo kaina, proceduros
Autorius: cD-r0m
Data: 2009-12-22 20:54:09
Yra pastatas, jame elektros 3 fazes ateina, kaimynas pasijunges susitvarkes, pirmas ivadinis skydas po transformatorines pas ji. Vandentiekio pastate nera, nupjauta viskas, tik likes vamzdis 'kazkur' nuo vandentiekio iki pastato (buvo suplanuotas nugriovimui tas pastatas, dabar nebe) Prie gatves (~20m nuo pastato) sulinys, pagal zenklinimus manau kad ten vandentiekis eina. 
 Elektra galiu pilnai pats susitvarkyt, atsijungia viskas graziai, reiks tik kad skaitliuka uzplombuotu ir pati skaitliuka gaut. Vandeniui kaip suprantu reikia projekto? Ar galima irgi viska paciam susivest ir tinklai tik prikabintu prie sistemos, ar kaip tai daroma. Pats su tuo dar nebuvau susidures

Gal gali is akies mazdaug pasakyt kiek kainuoja elektros ir vandens pajungimas (domina tie darbai kuriuos privalo padaryt atitinkamos imones (RST, VV) atstovas ir kaip yra daromas sitas reikalas? 

Cia kalba eina apie gyvunu prieglaudos patalpas, tad kaip visad, ieskau kaip pigiau prasisukt, nes deja katinai pinigais nekakoja :)

Dekingas uz patarimus

-- 
----------------------
www.videocut.lt - Pigus video montažas!