Tema: Q:Paburkite is kristolinio rutulio prasau...
Autorius: Beda
Data: 2011-10-22 10:09:39
Mabau daug kas turejo pasatus B3, gal sakau kas zinotu.
Viena problema itariu, kad su isminamuoju guoliu arba sankaba? Uzvedus ant laisvo begio girdisi kazkokie girgzdesiai, uzesiai, imynus sankaba nutyla, kartais dar lyg kazkoks smugis buna silpnas atleidziant sankaba. Neseniai dar kazkokis kaip tylus ziogo svirpimas atsirado - uztenka vos iminti sankaba, koki 1 cm ir dingsta.
Kita problema, kad kaip itariu sokineja apsukos (tachometro nera) - cia budinga tik kai isyla, na, pavyzdziui, ant sankryzos stovint. Monotroniko pagalve pakeiciau nepadejo.
Nu ir dar pastaruoju metu pasiekus 100 km/h greiti labai jau rekti pradeda variklis, po to jei dar paspaudi tai prityla, bet ne to, anksciau buvo normaliai.

O gal kas galite pasiulyti koki garaziuka su talkovu meistru, o gal pats kuris tuo uzsiimate (veiksmo vieta Vilnius)? Bedu daug o i servisa vaziuoti nesinori, nes ten jau tokiu masinu nebetaiso, vien pasakius kai paklausia kokia masina ir paziurejus servizisto i roza norisi dingti :)  Stengiuosi viska ka galiu ir zinau pats taisytis, cia gal ir pats padaryciau ka bet nezinau kas yra ir nuo ko pradeti :D
---
Narsyk anonimiskai http://get-proxy.com/