Tema: bleble... atsargiai, neikliukit
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-01-27 23:29:03
linkomanijoj uzhtikau visai intriguojanchiu pavadinimu filmuka what the bleep do we know, ale kvantine fizika, blah blah... jau pati pradzhia atrode panashesne i sektantu kliedesius nei i mokslo populiarinimo filma, bet bandzhiau zhiuret toliau - toliau prasidejo ale interviu su mokslininkais ir "mokslininkais"... kadangi kvantine fizika mane labai domina, o zhinios joje yra gausiai mazhos, nusprendzhiau zhiuret toliau... na, taip, buvo kazhkur girdetu ideju ir pavardzhiu, bet kuo toliau tuo labiau viskas vel pradejo eit i visishkai beleka, kai pradejo kliedet apie mintimis valdoma realybe, ikraunamas dezhutes sugebanchias pakeist ph ir panashiai, pradejau krizent ... galu gale daejus iki pasakojimu, kaip vienuolio pashventintas vanduo pavirsta nuostabesniu kristalu nei ishkoneveiktas - nebeishlaikiau ir ishjungiau (nu kiekvienas bullshitas turi turet savo ribas, gal todel ash nesugebu vienu prisedimu ilgais skaityt visokio plauko shventrashchiu (gita guli prie lovos, vis atsiverchiu antram dubliui (pirma kart skaichiau kai reikejo religiju istorijai univere), ale vis numetu, laukdamas tinkamesnes progos (turbut tos, kai, jeigu ishleis gedos versta korana, tada reiks pasijamt ish babankos biblija dar vienam ratui ir daryt lyginamuosius skaitalus - visu didzhiuju kliedalu dar viena, shi karta lyginamaja perklausa:))) 
Taigiva, nusprendzhiau pasiknaisiot, kiek ten buvo tiesos (jei buvo) bent jau ish kvantines mechanikos puses.. ir atradau labai idomiu dalyku... pasirodo vienas ish ten dalyvavusiu ir apie kvantine mechanika kliedejusiu  "mokslininku" buvo hm...nezhinau kaip lietuvishkai tai vadinasi Chiropractor... o visas filmas yra susuktas - surprise surpise! Ramtha'os sektos:) apie tokia sekta iki tol nebuvau girdejes, bet shtai, bent kiek naudos filmas dave, suzhinojau apie dar viena sekta:) 
aigi, kiti dalyviai
fizikos profesorius - veliau pareishkes, kad jo mintys buvo ishkraipytos ir klaidingai interpretuotos filme
netradicines medicininos shundaktaris
Psichiatras, teigiantis, kad homoseksualuma reikia gydyt:)
Fizikas... Tos pachios sektos narys destantis ju mokyklelej, 
Fizikas, transcendentalines meditacijos megejas
Ir pati high priestes of Ratmtha...
Najs!

O galejau pazhiuret dar viena the universe serija, nu nieko, ryt pazhiuresiu ishkart dvi paskutines (turi pasirodyt shiandien\ryt paskutine trechio sezono dalis)...

Apie filma, autorius, sekta ir dalyvius:
http://www.wweek.com/story.php?story=5860&page=4#continue
-- 
___________
©Toxis