Tema: Re: Palapiniu pirkimas
Autorius: offline
Data: 2009-07-13 23:31:50
Na biudžetas pakankamas (paprastai žmonės su tokiais sreikalaviais nori įtilpti į max 500 lt :)
nžn ar įdomu, bet aš nusipirkau su tokais riekalvimais husky falcon iš robinzonados. suplojau septynis su puse šimto už dvivietę ekstryminę palapinę. ekstremaliom sąlygom dar nenaudojau,bet pagla padarymą atrodo labai neblogai. (dėl ainos reik laabai derėtis :)
du priangai, prlaidumass vandeniui viršus 6000 mm, dugmas dešimt. dugnas toks medžiaginis, suunkai praduriamas, pati panašu, akd silikonizuota. iš prinipo galim miegot trise (nors dvivietė). sveria 3.4kg.
ieškojau ilgai... metus.. ėjau per visas parduotuves ir vis žiūrėjau :) nu enieko geresnio neradua už tą kainą :)
Bet jei naudot lietuvoj, ar šiaip lygumose (neskaintant kokių islandijų ir pan.) tai šiiap suabejočiau ar reikalingi tiek vėjo sijonai, tike aliumininė konsturkcija. tada kainos kirnta ir pasirinkimas didėja ir svoriai mažėja.
šiaip mano kuklia nuomone neblogai gamina palapines  (iš parduodamų lietuvoj) čekai (hannah, husky, penguin), dėl svorio verta atkreipti dėmesį į CAMP (italai). Labai nesigundyčiua rusais (kad ir RedFox, bo viską ką turiu ir kiti ką turi, tai nu.. niekada nežinai kurioj vietoj brokas padarytas, o moki kaip už gerą, BASk iš viso tragedija). Šiaip laisvės turas turi MSR palatkių, kad ir hubba bubba (štukę berods kainuoja) visai įdomus variantas (man netiko, nes norėjau huba huba modelio ne su tinkleliu, o su medžiaga, bet jie parduoa tk tia ką turi, o atvežti tai fig prisiprašysi).
Šaip supratau, kad miestas defaultinis, bet passirodo ne. Gandai sklinda, kad sportas ir mada turi kaune pardę su afigienu passirinkimu (nebuvau ,girdėjua tik apakintų prekių gausos čiainikų pasisakymus), tai gla ir ten verta užsukti.. bet iš to kuo prekiauja spoertas ir mada, tai normlaių palapinių gamintojų aš nematau.... nebent ko norsnežinau :)
Sėkmės nelengvam namų rinkimosi procese :)