Tema: Genocidas
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-11-06 18:04:13
http://www.youtube.com/watch?v=wpmbzNOltU4

    Tiems kas nesupranta rusu kalbos, kalba vyksta apie atlikta rusu mokslininku tyrima, apie mieles. Grubiai tariant, nacistine vokietija, pries pati 2 pasaulini kara, kadangi sovietu sajunga prastai gyveno, atseit kaip humanitarine pagalba sovietu sajungai nusiunte visa traukini jos. 

    O jau tuo metu buvo planuojamas karas ir naciu biochemiku sukurtos mieles pasirodo buvo vienas is slaptu ginklu pries sovietu sajunga, ten dar cituojamas Gebelso rastas, kad isimti si daikta is naciu kareiviu maisto ir antru punktu, kad jei musu armija nenugales sovietu sajungos tai tai padarys sis dalykas, kuo mes butinai pasirupinsime. Vat tas traukinys kaip tik ir buvo to rezultatas.

    O kiek toliau pasakoja, tai kad sios mieles naudojamos ir dabar ir tiketina visoje buvusioje tarybu sajungoje, tame tarpe ir Lietuvoje ir kiek per video mokslininkai pasako tai, kad tai viena is pagrindiniu vezio priezasciu, kaip sakant mieles arba duona kasdienine... 

    Taip is mokslines teorijos kiek supratau, tai esme kad mieles turetu zuti kepimo metu, po to kai iskelia duona ar pyraga. Bet si, siuo metu placiai paplitusi veisle atspari tam ir nezusta, o po to toliau gyvena organizme ir jam kenkia. Dar ten pasakojama apie viena vokieciu mokslininka, kuris uz tai nobelio premija gavo, butent si fakta irodes kad mieliu bakterijos sukelia vezi.

JDM.