Tema: Sportiniai bateliai
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-08-08 15:01:31
Sveiki,

    Seniau paauglystej (sovietmecio laikais) teko nemazai sportuoti rytu kovos menus. 

    Na ir tada mes pirkdavome tokius specialius sportinius batus, jie paprastai budavo is juodos arba melynos medziagos ir juodos gumos, tokie nelabai isvaizdus, kiek primenantys batus, kuriuos devi zmones per rytu kovos filmus. Sie bateliai paprastai budavo labai lengvi, kad ju svorio beviek nesijausdavo, jokiu aksesuaru, papuosimu ar uzrasu ir jokiu spalvotu juostu, neauksti, nesiekiantys kojos kauliuko (nuo jo likdavo dar geras centimetras jei nedaugiau), kad su koja budavo patogu daryti ivairius sudetingus spyrius ir visaip pasukti peda per kauliuka. 

    Taip pat ju padas budavo visiskai plonas is gumos, be jokiu navarotu pade, ko deka buvo nepaprastai geras sukibimas su zeme ir eidavo labai efektyviai karstytis ant ivairiausiu dalyku, pvz spagatu stovint isiremti i viena siena viena koja, o kita i kita ir taip stoveti... 

    Vat ieskau tokiu batu ir niekaip negaliu rast... Gal kas zino kas jais prekiauja ar bent kaip vadinasi ? tai galima sakyt visiska priesingybe kedam, super lengvi, beveik jokio pado, jauti praktiskai zeme koja savo... isvaizdos jokios, gali but kad gamino arba Rusijoje arba Lietuvoje juos.

JDM.