Tema: Safe-house'e
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-01-19 10:26:49
Taigi, Situacija tokia:

Ishvykus Av7 ir Brutui, uzh kurio laiko i angara izhengia smagiai besishnekuchiuojantys Fiodoras su Buchu. Angare jus pasitinka polis su pershauta ir negrabiai uzhbintuota koja ir arabas, taipogi su pershauta koja:).
Po turio laiko ishgirstat katerio artejanchio katerio garsa ir angare pasirodo Brutas su pershautu pechiu ir dvi net neibrezhtos merginos (Av7 su Viki) neshanchios kazhkoki baltai apsirengusi surishta tipa.
Pagaliau visi susirinkot.

Trumpai apie pati angara:
Tik ieje pro dideles, metalines, atstumemas duris patenkat i "garazho" erdve, kurioje shiuo metu stovi tik vienas motoroleris. Kiemas nuo "gyvenamos teritorijos" atskirtas grotuota tvora. Gyvenama teritorija susideda ish pirmo aukshto "poilsio zonos" (s vydam i "garazha") - paprasti, bet patogus baldai, foteliukai, kushetes, didelis telikas, virtuvele, uzh sienos sanitarinis mazgas. Ish poilsio zonos i virshu veda laiptai, kur bazuojasi kiekvieno ish jusu kambariai su sanitariniais mazgais ir jusu daiktais (jus chia atkeliavot pirmu reisu ish nezhinamo uzhsakovo gave uzhduoti, chia paliot savo daiktus ir ish chia jau vazhiavot i vieshnami, ish katro katik visi parsiradot:)... Kas yra jusu daiktai - manau apkalbesim pm'e - ishkart noriu pasakyt, kad tai nera prieshtankiniai pabuklai, visas arsenalas visu imanomu ginklu etc. tai daiktai, su kuriais jus paprastai keliaujat, nes butent ish kur jus beatvykot viska, ka turejot su savimi atsivezhet chia:)... jei reikes kazhko papildomo (prieshtankiniu pabuklu ar viso arsenalo visu imanomu ginklu) - juos jau teks rast kur nusipirkt chia ar pakeliui, ta atzhaisim su kiekvienu atskirai:)...

Taigi, kadangi visi vienoje vietoje, atzhaidinejam newsgrupe, nebent turit kazhko slapto ir chytro, tada pm mane:)

-- 
___________
©Toxis