Tema: Parkavimas Kaune
Autorius: ROOTS
Data: 2010-05-19 13:11:32
Apturejau tokia vat istorija, Gal pravers ateityje kitiems.
 Atvykau i Kauna su reikalais. Pasistaciau automobili mokamoj vietoj. Apmokejau sms. Uztrukau su reikalais ir pavelavau 10min pasiimt masina. Atejes radau lipduka, kad  as pazeidziau taisykles, info su foto bus persiusta Kauno kazkuriam PK ar pan. Na paskambinau ten buvusiu tel firmai "Parkavimo Tarnyba". Atsiliepusi merguzele paklause kur veiskmas ir pasake tuoj ateis zmogus. Zmogus atejo po keliu minuciu. Pasirodo jis mate kad veluojama 10min, bet Kauno Taryba is parkavimo taisykliu isbrauke punkta apie velavima. Todel dabar net pavelavus 1min bus bauda. Itrauktas nauajs punktas, kad kaip alternatyva baudos mokejimui(nuo 50 iki 100Lt) galiu nusipirkt parkavimo bileita uz 60Lt to zmogaus akivaizdioje ir baudos nebebus. Siuliau kad as damokesiu prie jo sms uz parkavima paveluota - netiko :)
Tai va, ziurekit neveluokit, neuzsiraukit ir jus.
As tai nusprendziau uz tokius punktu isbraukimus as geriau sumokesiu bauda VMI nuo 50 iki 100, nei kazkokiai Kauno Parkavimo tarnybai 60Lt.
Dar ziuresiu, kaip sureaguos Vln policija kai bus nagrinejimas. Turiu mokejimo ir patvirtinimo SMS, baudos popiergali. Gal Vilniuje zmogiskiau paziures i tai. Nores jei bauda nuo... iki..., tai ispejimo negali skirt?