Autorius MaRiUs
Tema Re: ispjova orkaiteje
Data 2010-03-27 23:31:27
Be orkaites superine ispjova gaunasi sitaip (daryta n+1 karta) Imi kiaules ispjova (didele viena arba dvi mazas) itrini druska +pipirais Prismaigstai surio siaudeliu (as naudoju Zermentali, jei litai drasko kisene ar reikia kaip reikalas paissip.... tai dek parmezana/dziuga ar pan.), pavolioji siek tiek i miltus,dedi sita visa daikta i keptuve ir dailiai apkepini is visu pusiu kad tokia kaip plutele rusva uzsidetu, tada paimi kokiu pora nemazu svogunu, supjaustai kubiukais nedideliais ir kartu apkepini kol pagels, tada jami pora bankiu naturalaus jogurto (man geriausiai tinka JOY po ~400ml ten kazkur tai)i jas imeti po pora sauksteliu buljono (na, jei yra kubeliai tai reik kazkaip pratirpdyt nedideliam kieky vandens), ismaisai ir uzpili ant viso sito daikto taip kad ispjova butu beveik "po vandeniu" (bent jau pas mane taip iseina), uzdengi ir troskini kokias hmz.... 30-40 min, tada atidengi, ivarai petrazoliu pora sauju, smulkiaipjaustytu ir dar kokias 10 min patroskini, kol petrazoles sushus ir paleis spalva. Tiekiama su bulvem. Skonis fantastiskas, o padazas tai is viso nerealiai skanus, galima ir be mesos naudot.... On 2010.03.27 17:14, zhegonskas wrote:
sveiki, pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam kulinarui. ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis kepti kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine ispjova, kad butu sunku sugadinti mesa :) kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :)
-- MaRiUs Kaunas
Basturma per kietas (?)BigM2010-03-30 16:03:04
Peilių galandinimasUmR2010-03-30 15:45:34
Velykos artejaPovilas2010-03-30 12:03:08
Sriubu pasaulis AkropolyjeGipsas2010-03-30 08:52:51
bell pepper ant kns4992010-03-29 20:51:30
thai issinesimui ir .t.tSG2010-03-29 13:37:09
Orkaitė -> kepimas -> skysčiaiBigM2010-03-29 10:36:34
ispjova orkaitejezhegonskas2010-03-27 17:14:51
Nauji alusShowmanaZ2010-03-27 00:12:06
Lietuvikas Tuborgas@pragras2010-03-26 14:34:38
maisto turgus, zirmunainelygis2010-03-25 14:55:12
tunas UrmeGipsas2010-03-25 11:46:02
Makaronu gaminimo masineleGeorge2010-03-24 11:48:44
cesnakinis aliejus?nagi kagi2010-03-23 18:34:09
kibinaiS&T2010-03-23 16:56:59
Dashiai..Gipsas2010-03-23 16:18:42
VodkaPjero2010-03-22 19:28:09
Kaip jums ta Magrett arbata?o gal tai tu2010-03-22 11:21:31
zuvies parduotuve - reklamakeptuve2010-03-21 17:53:36
Kelmučiai balkone ir po juoThe Old2010-03-20 16:03:12
Stručio kiaušiniai. Kur?pozherukas [namie]2010-03-20 14:15:57
KeptuvėFwd2010-03-20 09:58:12
druskininku kokosu traskuciaitranzoo namie2010-03-19 19:20:57
virtuviniu kombainu testai ar pan...@TranZOO2010-03-19 12:09:51
Didelis gabalas mesos vs. prieskoniaiNight2010-03-16 19:52:44
duonos kepejeliaiPovilas2010-03-16 09:45:58
dar viens savaitgaliuiALORA2010-03-13 23:48:26
Chiken Wingsu da viens receptuXe-Kerepla2010-03-12 12:19:43
savaitgaliui receptuks :)shimtas kinieciu2010-03-11 16:32:58
?: dėl plovo Pjero2010-03-11 11:00:43
apie kiausiniusPovilas2010-03-10 09:41:44
Apie sveika maista :-DBaubas2010-03-09 15:52:16
Kovo 8Povilas2010-03-08 09:13:37
Kaip gali vadintis irankis?SLAVIKAZ2010-03-07 17:23:27
juros gerybesdell studio2010-03-03 20:30:34
Balzamiko actas - kur deti? :)tijūnas2010-03-03 16:53:38
kokia nuomone apie Rene?martynas2010-03-03 14:59:30
Rekomendacija: Buffalo WingsLavonas2010-03-02 12:11:46
indu maistas KauneGipsas2010-03-02 11:44:07
Daugkartinis kavos filtrasBildukas2010-03-02 11:22:41
Q:Kiniškas kopūstas į troškintus kopūstusInterested2010-03-02 09:43:03
receptu atrinkimas pagal kriterijusFeniksas2010-03-01 21:53:20
kaip suminkstint pupeles?UmR2010-03-01 19:42:33