Tema: Sonkauliukai
Autorius: Night
Data: 2011-03-28 13:20:00
Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, 
bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. 

Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu maisytu, pora sauksteliu 
garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo 
geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. 
Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai 
nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu 
receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip 
smagiai gaunasi.
Skanaus!